Påskeferie og egg reaksjonNå er påsken over for i år:) Vi avsluttet ferien med pappaens 35årsdag med muffins med lys, flagg, sang og pakke på senga i dag. I påsken har vi kost oss på fjellet og her hjemme. Hytteturen var første del der storesøster fikk gå på ski og lillebror lagde snøhule med pappa og søskenbarn. En koselig tur selv om oppholdet ble litt kortere enn planlagt.....

vi har fått svar på eggehvite prøven som var negativ nå, men ikke eggeplomme, varmt eller ubehandlet. "Lur" som jeg var delte jeg tallerken med veslegutten forrige søndag da han plutselig ville ha brødskive, mens nesten alle inkluder meg selv spiste egg til frokost. Tenkte bare at dette går sikkert fint nå.

Men det fikk vi erfare at det ikke gjorde..... Han skulle ikke sove på dagen og det er alltid et tegn på noe. Og ja det var det. Magevondt og det rant! Da er det ikke bare-bare å være på primitiv hytte. Som alltid pakker jeg mer enn nok klær og tilbehør. Men alle klærne ble brukt på kort tid og 13bleier senere ble avgjørelsen om at vi måtte reise hjem morgenen etter tatt. Tempen viste 38.3 noe som er forenlig med reaksjonen. Huden var full av nupper! Fant noe vaskemiddel så fikk skylt vekk det værste så klærne ikke ble ødelagte. Bilen ble pakket og vi reiste etter frokost. Magen fortsatte, men 26 bleier senere, ørten klesskift og vaskemaskiner, konkluderer vi i at egg skal han IKKE ha igjen på lenge. Ikke at han spise et egg, men han kom i kontakt med det på min tallerk og det var mye egg rundt han. Reaksjonen var veldig tydelig og det skal vi unngå videre! 

Resten av påsken har vi kost oss i nærmiljøet med turer, lek og morro. Dagene har gått alt for fort, så vi rakk ikke alt vi hadde tenkt. De små har lekt så fint sammen og det er så koselig å se hvor knyttet de er til hverandre. I hverdagen er det mye søskenkrangling, men denne ukene har de virkelig funnet hverandre mye med. Det er ikke så stor aldersforskjell på dem, og det ser vi veldig tydelig nå. Bare minsten får litt mer språk kommer de nok til å leke enda mer sammen:) I morgen er det hverdag igjen og det blir nok også litt godt. Storesøster gleder seg til å leke med de andre barna i barnehagen igjen:) vi skal til legen på blod, urin og blodtrykk sjekk. På lørdag begynte immundempende reduseringen. Halv dose frem til 8.mai, og fingrene er hissige. Kommet eksemflekker på armer og hudforandringen ser vi allerede. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits